Za nami 76. edycja Tour de Pologne. W wyścigu kolarskim wystartowało 153 kolarzy z 32 państw, w tym 15 Polaków. Pokonali oni blisko 1081 kilometrów. O obsługę kulinarną wydarzenia zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, marka Deli Catering. 

Tegoroczny wyścig Tour de Pologne, w związku z obchodami stulecia powstania Polskiego Komitetu Olimpijskiego, miał nawiązywać do olimpijskich sukcesów kolarzy, stąd hasło przewodnie tej edycji, czyli „Wyścig Pokoleń”.

Za pełną obsługę wydarzenia odpowiadał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych – Deli Catering. Specjalnie na tę sportową okoliczność marka zaserwowała comber z królika sous-vide na konfiturze z karotki z imbirem i pistacjami, halibuta ceviche z pomarańczą, wakame, zieloną trybulą i kaparami oraz perlicę na salsie z mango i kompresowanego ananasa z dodatkiem pieprzu.

Red.

Print Friendly, PDF & Email

BRAK KOMENTARZY

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

CAPTCHA